Vantorea - YouTube-kanava

Teen covereita lempikappaleistani, pääasiassa metallia sekä peli- ja soundtrack-musiikkia. Pelaan paljon ja pelimusiikista olenkin löytänyt aivan uuden intohimon. Videoitteni julkaisutahti ei ole kovin järjestelmällinen ^^’ mutta en todellakaan aijo lopettaa. Tehtävien biisien lista on jo ainakin kolmisivuinen ja muutama oma sovitus on työn alla. Tilaa kanavani niin näät aina uusimmat videot, mukaan lukien blooperit kulissien takaa!

Kalla Gameworks - The Pegasus Expedition

The Pegasus Expedition on tarinavetoinen scifi-suurstrategiapeli, joka sijoittuu parinsadan vuoden päähän tulevaisuuteen ihmiskunnan selviytymisen avainhetkiin. Musertavan uhan alla ihmiskunta lähettää maapallolta retkikuntia Pegasus galaksiin epätoivoiselle yritykselle etsimään turvapaikkaa, vain löytääkseen itsensä keskeltä epähuomiossa aloittamaansa tähtienvälistä sotaa.

The Pegasus Expedition jatkaa suurstrategioiden genreä lisäten vahvan narratiivisen puolen klassiseen 4X-peliin, johon sisältyy laivaston diplomaattisten suhteiden, armeijoiden, talouden ja tieteellisen kehityksen hallitseminen. Pelaajat kokevat haastavan tarinan, jossa mikään ei ole itsestään selvää ja jokaisella päätöksellä on seuraukset.

Palkittu säveltäjä Adam Al-Sawad on tuottanut peliin unenomaisen scifi-soundtrackin, jolle olen saanut antaa lauluääneni. 

Undertale -musikaali

Undertale – Musikaali toiveista ja unelmista on voittoa tavoittelematon harrastajaproduktio, joka perustuu Toby Foxin 2015 julkaisemaan peliin Undertale. Minut löytää musikaalista Snowdinin kauppiaspupuna sekä Hyperkuoleman Absoluuttisena Jumalana. (En voisi keksiä eeppisempää roolia!) Aloitimme treenaamisen jo syksyllä 2018, mutta pandemiatilanne ryösti meiltä esiintymismahdollisuudet. Produktion materiaalista työstetään parhaillaan kuvien ja videoiden elävöittämää kuunnelmaa.